Térkép betöltése...

Eladó egyéb kereskedelmi-ipari, Alsónémedi

Alsónémedi      Térkép
Egyéb kereskedelmi-ipari
1 071 000 000 Ft Eladó
  • Alapterület
    195000 m²

Eladó egyéb kereskedelmi-ipari

Honlap
www.startlak.hu/7190947
Hirdetéskód
7190947
Irodai kód
3084_4457
Elhelyezkedés
Alsónémedi
Ár
1 071 000 000 Ft
Kategória
Kereskedelmi és ipari ingatlan
Típus
Egyéb kereskedelmi-ipari
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Alapterület
195000 m²
Bosnyák Zoltán

+36-30-mutasd

+36-30-6936328

Üzenet küldése

Leírás

Családi birtok erdővel-mezővel, gondozásmentes horgásztóval, rajta rendezvények helyszínéül egy tágas szigettel, mellette EU normáknak megfelelő agárpályával. A háttérben vendégház, Makovecz tervek alapján épült 10 szobás kúria, gazdasági épületek, raktárak, gépészet.

Eladásra kínáljuk a teljes birtokunkat, amely a maga nemében egyedülállónak számít, figyelembe véve a számtalan kihasználási lehetőségét.

A teljes, több bejárattal is rendelkező, körbekerített birtok 20 hektár. A horgásztó több, mint 4 hektár, majdnem 6 méteres átlagmélységével, bőséges halállományával horgászversenyek és szóló horgászok remek kiszolgálójaként. Külön kijelölt partszakasz kutyaúsztatásra, fürdetésre. Hatalmas, 1 hektáros sziget a különböző rendezvények lebonyolítására, üzemelő büfével, 250 m2-es rendezvényteremmel, 300 m2-es fedett terasszal, liget jellegű környezetben, több évtizedes faállománnyal.

- A tó mellett speciálisan és professzionálisan kialakított ovális alakú kutyafuttató agárpálya minden hozzá kapcsolódóan szükséges kiszolgáló technikával, felépítménnyel.
- A háttérben beindításra váró vendégház 12 szobával, vizesblokkokkal.
- Raktárak, műhelyek, kiszolgáló gazdasági épületek, mintegy 800 m2-en.
- Kétszintes, 400 m2-es, 10 szobás családi ház méretes terasszal, mellette iroda, garázs.

Miért válassza a mi birtokunkat az ingatlanbefektetéséhez?
A terület méretéből egyenesen következik a lehetőségek kiemelkedően széles tárháza!
A horgásztó jelenleg is önfenntartó. A versenyek, napi jegyek és a parton bérelhető kunyhók most is biztos bevételt generálnak.
Rendezvényhelyszínként számtalan lehetőség még kihasználatlan, a forgalom többszörözhető, a kapacitás bőséges! A vendégház befejezésével és beindításával a szolgáltatási kör is bővíthető.
Az agárpálya alternatív felhasználásával az évi 12-15 versenynap is triplázható.
A terület értékállósága nem kérdéses, hiszen ekkora terület, ilyen adottságok és ilyen lehetőségek ritkán állnak össze egyetlen helyen, egy időben!

Érdeklődése esetén állunk rendelkezésére! Az ingatlan személyes megtekintése előtt bővebb felvilágosítást adunk, további képeket is mutatunk, az ingatlan bejárását kérésére megszervezzük.


MIK azonosító: 2594111